dimarts, 12 de maig del 2009

Plataforma "Festes per a Tots", ja som 110 membres!


La plataforma "Festes per a tots" ja té grup a Facebook. El objetiu d'esta plataforma és :
Demanar a la Junta de Festes la convocatoria d' una consulta per votació secreta a tots els festers majors de edat per la conveniencia o no del canvi de dades de Festes de Sant Blai de Bocairent a cap de setmana.Sentir directament la voluntat dels festers, sense intemediaris de Filaes o compromisaris.
Ja saps, si eres fester, si tens compter en facebook i recoltzes esta iniciativa, forma part del grup.
Esta és la web:



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tant pobres veus les festes de Bocairent, que tan sols t´interesa potenciar l´entrà i Sant Blai?
Si el dia l´entrà i Sant Blai ja porten per ells soles prou gent, perque no feu una proposta per a que estos dies sempre siguen entre setmana i disapte i diumenge sempre siguen Moros i Cristians i St. Crist?
Jo Crec que les coses estan be com estan i els festers que soles poden anar a Bocairent en cap de setmana puga gaudir de tots els actes de les festes, incloent dies com St. Crist i eixabego.

Gepetto ha dit...

Gràcies per el teu comentari, prenem nota.

Tots els dies de Festa són importants, la qüestió és fer que alguns dies siguen en cap de setmana per a que els altres es puguen demanar a la faena.

De cara al turisme i al públic que ve de fora, la Entrà i Sant Blai és millor que siguen en cap de setmana. La resta de dies són més per als festers (però no menys importants), sino, mira la gent que veu els actes del 4, 5 i 6 quan estos cauen en cap de setmana ... no més els festers.

El més important de tot es fer sentir la veu del fester. Gràcies.

Anònim ha dit...

Pensa que per a cualsevol persona que visca fora del poble ( es el meu cas) es dificlment justificable el demanar dies de vacances per poder asistir a St. Crist i Eixabegó, després de haver disfrutat de l´entrà i del dia del patró.

Gepetto ha dit...

Està clar que lo normal es poder demanar 2 dies.

Per poder asistir a quasi totes les festes, es fer que dos dies caiguen en cap de setmna, i els altres dos es demanen permis.

Quins dies fer en cap de setmana? Entra / Sant Blai, MMCC i S.Cristo?