dilluns, 18 de gener del 2010

Monument a la Festa

Ahir es va inagurar el monument a la Festa.
Independentment de la estética, el monument es va inagurar amb una gran errada, i és l'ordre de les filaes cristianes, com podeu observar en la fotografia, no cal més explicacions.
Ja ho va dir aquest blog el 3 de desembre, on un avispat internauta es va donar compte i ho va comentar en el post "Nova enquesta", publicat en aquest data, fa un més i mig.
El que és increïble es que ningú de la Junta de Festes s'haguera donat compte d'aquesta errada que esperem es sol·luciones prompte. De totes maneres, enhorabona als responsables per aquesta iniciativa, ja que el poble no comptaba amb cap monument a la Festa.
Vitol!
Foto: Mariano

5 comentaris:

Anònim ha dit...

qué fort

Anònim ha dit...

En fi, esperem que arreglen la greu errada quan més rompte millor. Això sí, caldrà que els festers conegam qui paga l´arreglaeta

Anònim ha dit...

L'ARREGLAETA DEVIA DE PAGARLA EL QUE VA VORE L'ERRADA I NO VA DIR RES A CAP MEMBRE DE LA JUNTA O A L'AUTOR, O AL PRESIDENT DE LA JUNTA DE FESTES

Anònim ha dit...

No crec que la sol·lució estiga en matar al missatger.

El xic/a que es va donar compte va escriur baix anónim, aixina que ho tens clar per trobar-lo.

Vinga, tanquem este tema i bones festes.

Observatore ha dit...

Rectificar es de sabios, y hoy mismo en el cirio dels Marrocs, ya se están cambiando las cruces de mármol con el orden correcto.

Enhorabuena a la junta de fiestas y seguir así, construyendo por la fiesta.