dilluns, 6 de juny del 2011

Festa Avantistes! pel mon II

Y sigue Festa Avant!, en esta ocasión con los Zuavos de la Guardia Imperial del Gruppo Storico Generale Cler de Magenta (Italia). Tuvimos una calurosa bienvenida y pasamos unos buenos ratos durante toda la jornada, en la que se celebraba el 152 aniversario de la Batalla de Magenta. Este grupo de Zuavos estuvieron enseñando todo lo que hacían, todo el equipo, las armas, el campamento donde estaban, y Emanuela que es la vivadiere del grupo, incluso nos enseño que tenia el barrilito.

Festa Avant!


Nacho Silvestre

2 comentaris:

Nika ha dit...

Si era per a conèixer més zuavos que hi han pel món crec que podrem perdonar-te que no assistires al nostre panellet, pots al·legar que estaves en acte de servici, tot per la Festa!!
Això si, al mig any no hi ha escusa per ningú, i lo de les porres hi hauria que començar a instaurar-ho!!

Zuau ha dit...

Mo; em va costar prendre la decisió, ja que em vaig perdre el panellet i el desfile, però el deure es el deure... i ja vindran més panellets... Però va valdre molt el anar a Magenta a vore la recreació de la Batalla de Magenta, en més de 400 re-creadors... simplement impressionant. Mes que per la festa, per el Zuaus, em van comentar que a lo millor s'acostarien a festes... a vorem... ja tenim esquadra especial...
Al mig any no fallaré, ahí estarem....
Ser un Zuau es un honor, mantindre la memòria un deure.
Festa Avant!
Per cert, la bandera ja te que passar la revisió, perquè du mes kilòmetres que Willy Fog.