dimecres, 13 de març del 2013

LA TATICRÒNICA. PART 2/3.

4.- El compul d’autor.
El preu del masset dels dinars i sopars ha sigut com Dr. Jeckyll  i Mr. Hyde. Igual per entrepà, beguda i café pagaves 2 euros i després per un caldet amb pilota i unes xulles amb poc de xixi, 20 euros. Sense molt de trellat la veritat. Respecte de les picaetes, puix “mas de lo mismo”. Pensavem que voldrien superar-se després de l’èxit en el dia de la Publicació….. però no va ser així. Per comentar alguna coseta en l’àmbit del “corasón-corasón” massetil, Borja que pessa 300 grams més que l’any passat no sabem si ha rememorat el seu idili amb la bandida veterana. Misterio sin resolver.

5.- Siri.
Estes festes han sigut les més tecnolòquiques. El whatssapp anava a tope entre els festavantistes i les gambes. Informació al segon. Inmediata. Minuto y resultado??? Conectamos con el masset en directe!!! Modo diana ON. Modo siesta OFF. Modo dutxa ON, Modo Redeum ON. Encara no haviem fet el bot i volea en l’església (Vitol i Vitol al patró sant Blai), i la grabació ja corria pels telèfons de festa avant i gamba rebossà.  No contents en això Conseguidor té nova amigueta (tecnológica). Es diu SIRI (Servei inteligent de resposta inmediata). La tia esta sap de tot. Excepte de religió, ja que és un poquet atea. Si li preguntes per Dèu diu que no té suficient fé per a respondre…. Ah i per cert, la bateria del móvil de Raquel encara aguanta sense recarregar-se des de festes. Peazo de mòbil que es gasta la Rak.

6.- Assistència als actes/dianes.
Enguany no hi ha hagut molt de carxotisme fester. Inclús Fermin va sorpendre al personal pujant al Sto Crisler. A Kiko cada volta se li veu menys el pèl (en tots els sentits) I jo per la meua part vaig a ficar-me una medalleta enguany. M’he papat 3 dianes. Sí senyor!!. 3 dianetes. Dia de San Blai, dia dels trons (obligat pel banderinatge) i diana dels borratxos. Xavals/les, no vos ho recomane…. La salut festera es resenteix molt i després no rendeixes a les nits…. Encara que la salut festera si que agraeix els esmorzars festers!!! Xulles, llomello, tomateta, botifarretes, llonganisetes, ous fregits, i també pimentóooooooo!!! (inclussiu xocolata amb coqueta de llanda). I clar, com que m´he fet colega dels amancebaos (que porten un horari similar al meu), puix també Cardenal Mendoza per a rematar.