dilluns, 18 de març del 2013

LA TATICRÒNICA. PART 3/3.




7.- La diana dels borratxos.
Com va anunciar Luis la diana dels borratxos va començar a les 7.58 o també 8 menos 2. Al crit de “Armas al hombro ABBA” vam desfilar per tot el poble. Vora hora i mitja de diana!!! Montixelvo donant-ho tot i Luis Mercury fent de cap de comparsa. Si pensavem que l’any passat va ser mítica, la diana d’enguany ha estat divertidíssima. L’embós en filereta, i la gent passant-s’ho fenomenal. Eixe bigotet dóna molt de joc!!!!

8.- Tigreton i cena fría.
Gran nit la viscuda a casa de Tigretón el dia de Sant Blai. Soparet molt bó i companyia agradable les col.legues de Helena. Condumio bó i millor vinet (“Mestissatge”). El millor va vindre after supper. Cubates a la máxima potència, herbetes… per a fumar, i Concurs de karaoke amb Minipunto y Punto para el equipo de los xicos/as!!!! Recital de cançons que van marcar una época. De memorieta vos diré: Pavo Real, Escándalo, Vivir así es morir de amor, Dolçaina estil, i per supost, la cançó de la nit per a mi que va ser Crecí en los 80 y sobreviví (haciendo la grulla de karate kid.) Reno Renardo – Grandeeeeeee!!!!!! Després, visita mosqueteril… On per cert, Festa Avant em va deixar soles en companyia de Aida, Mónica ballant con una posesa, (anava fina filipina), la próxima suava Marieta i un fitxatge de Xixona, peacho de rubia, anomenat Vero…, Ai!!!…, que mal m’ho vaig pasar…..

9. - Adelaida la tardona!!!!
Ade, lo d’estes festes no ho faces més!!! Mola que envíes vodka polonés això si…, però mola més tindre’t totes les festes a full!!!! Per exemple.., la conversa al masset del pet manta, amb tu, haguera sigut inclús més divertida!!! El torbellino Ade va aparèixer el dia 4 en unes ganes de festa totals, clar, quan els veterans estem ja un poquet baquetejats… El comentari més encertat (per a variar) el va dir Fermin…. “Ade, t’han faltat festes”.

10. - La retreta del trenet .

Conseguidor enguany i com no podía ser d,altra manera ens ha tornat a sorpendre el dia de la retreta. El que passa és que les expectatives creades en el Zuave eren altes…., i després el trenet era…. De joguet!!!! Encara aixina s’ho passarem bomba. La Cassalleta de Fernan (que enguany li ha pegat per ahí) va fer estragos!! (mai millor dit es-tragos) I què em deieu del revisor contractat per a la ocasió, amb xiulet i gorreta oficial? I dels de Montixelvo fent el xacaxá del tren?? I dels bitllets personalitzats? I de les parades senyalades? El personal va agraïr a muntó la informació sobre la nova línea cristiana i la línea mora del Zuave, excepte els Granaders…. Quin motiu tindrien?????