dimarts, 19 d’octubre del 2010

Festes entre setmana ...


Este és el panorama de Batalla de Lepanto des de una carrossa infantil de suavets en 2010. Comentaris?

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Entre vosaltres i els mosqueters estu mostrant el que és desfilar a Bocairent sense gent, a vore si ja d'una la gent es dona compter que s'han de canviar les festes.

Anònim ha dit...

Si algú pensa que un dia de fred, quan s´amague el sol com es el cas de la foto, en eixe tros hi haurà gent, siga dissabte o diumenge, s´enganya. Ahi fa un fred de por, siga entre setmana o no

Joan ha dit...

NO AL CANVI DE DATES

Anònim ha dit...

GRAN ARGUMENT !!!!
Segons el teu comentari, l'Entrà deuria d'acabarse a les 18:30 que és quan ja no hi ha sol, dons deuria de començar a les ...10 del mati?

Anònim ha dit...

Podria fer-se'n una de matí i l'altra de vesprada. Aprofitant les hores de llum. Començar la demati a les 11 fins les 14h i la de vesprda des de les 17 fins les 20h.
SI AL CANVI DE DATES, la gent que pensa que no perque no dona arguments convincents??

Anònim ha dit...

Si la fas de matí, el carregues el acte de la presentació de bandes, desfile de xiquets i mascletada. No crec que siga bo llevar un acte on els protragonistes són els xiquets.

Anònim ha dit...

Perfecte, entrada de mati i de vesprada. Això si, un any de mati cristians i a l´altre moros, perque tots pugam disfrutar de la nit de les caixes

Zuau ha dit...

Es pot plantejar de la següent manera:

10:00h Interpretació de l'Himne Nacional per a hissar les banderes oficials. Tot seguit s'interpretarà l'Himne a Bocairent per totes les bandes.
10:30h desfilada infantil de les bandes pels carrers de costum.
11.30h dispararà una gran mascleta.
12.00h - 13:30h ENTRADA INFANTIL DE MOROS I CRISTIANS.

De tal manera, que en L'Entrada infantil poden participar pares i fills junts, ja que s'aprofitarien les bandes de cada filà. I per la vesprada només participen els adults, fen-se L'Entrada mes curta, ja que no hi ha haurien carrosses infantils.

Es una proposta, tot es compatible.

Festa Avant!

Anònim ha dit...

L'entrà de bandes el dia les caixes a les 18h començant de la residència o de la placeta dels olmets, per a anar a acabar-se a la Plaça i tocar l'himne allí, després a les 19:30 com sempre les caixes.
I l'entrà una de matí l'altra de vesprada.

Anònim ha dit...

Desfilada de xiquests?????????? serà desfilada dels músics!!! ells són els protagonistes, no els xiquets

Anònim ha dit...

Perque no poses una foto de la punta del pont?

Anònim ha dit...

A la gent que li interesen les festes siga de fora o no vindra, siguen entre semana o cap de semana vindra igual, pero en batalla de lepanto en plena costera que fa un fred que el cagues, ja que esta tot obert i passen tots els corrents pues com a que no hi ha molta gent que estiga per la labor de vore l'entra ahi.