dimecres, 6 d’octubre del 2010

Paco, ambaixador de Bocairent


Ahir vaig asistir al "Foro innovem junts 2010" celebrat al Centre de Turisme de Dénia. Es va parlar de la gestió del territori, relació de la empresa i el territor, etc. Per finalitzar tres cuiners van fer una genial demostració de com fer cuina amb productes de la terra. Jordi Garrido de Xàtiva (Restaurant Portal Fosc), Rafael Soler de Dénia (Restaurante Joel) i Paco Morales de Córdova, cuiner del Hotel Ferrero de Bocairent. Paco ha treballat per tota Espanya i part del estranger. Va comentar que es va quedar sorprés de la qualitat dels productes d'ací i que obté la materia prima dels seus plats en Bocairent i al voltants. Va nomenar unes quantes vegades el nostre poble. Al finalitzar, em vaig presentar, un xic majo.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Luis, a vore quan quedes en paco i ens convida a un dinaret en el Ferrero.