divendres, 7 de gener del 2011

Com votar per correu

Segons el nostre confident, des de la Junta reconeixen que no han explicant correctament como es vota per correu.

Esperem que no es done com a invalid els que han votat enviant tot dins del sobre xicotet.

Instruccions:

1.- Dins del sobre xicotet que va el vot, tan sols anirà el vot marcat amb el que es crega. Tancat el sobre.
2.-Després en un altre sobre es posarà el document reomplit i signat. També s'adjuntarà còpia del DNI o del carné de conduir.
Tot lo esmenat, es posarà dins d'un sobre enviat a la direcció i apartat que posa en el sobre xicotet de la Junta de Festes.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

cuidadin que algun membre de la junta, está fent campanya per el
NO. (festasa i altres)

Anònim ha dit...

Cuidadin, que algun membre de la junta de festes està fent campanya per el si (moskaterá)

Anònim ha dit...

Buenoooooo, a vore si tenim que demanar observadors de la UNDEF

Anònim ha dit...

lo que está ben clar es que a Bocairent hia certa gent, que si no fora per ells ni es farien festes, ni dances , ni festes de barri (es lo que es pensen ells)
Son els defensors de la cultura i les tradicións; pero mai a canvi de res, pareix que eixe sector de
"festalibans" aposten per el NO.

ANIM I A PER EL SI

barbafideuera ha dit...

Observadors no però interventors com en la resta d'eleccions no estaria mal!!

Anònim ha dit...

Quins son els primers sondejos a peu de maset???

Podeu fer servir el logotip que s'ha creat en favor del sí: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=116796705059938&set=a.116796701726605.19164.116796538393288

Anònim ha dit...

Nota de l'adminstrador d'aquest blog:

Aquest Blog no és una plataforma d'opinió (ja hi han a facebook), ni un lloc on discutir (ja hi ha bocairent.net). Evidentment que tenim una tendencia majoritaria al SI, però que no tots els components de Festa Avant! comparteixen, som plurals en este sentit.

Des d'ací volem informar i donar-li un toc d'humor a la Festa i a la vida, que falta fa.

Luis SB

Xavier Pascual i Soler ha dit...

Bona vesprada. Sóc Xavi Pascual i per alusions, encara que indirectes, m'agradaria expresar breument la meua opinió. No crec que hi haja cap motiu pel que jo com a fester que sóc i veí de Bocairent, puga manifestar a les xarxes socials o on crega, la meua opinió respecte de la consulta popular del dia 22 de gener. Mai no he amagat la meua posició al respecte, i la manifeste ací també: m'agradaria que les festes es seguisquen celebrant com fins ara, és a dir: del 2 al 5 de febrer. Respecte tots els punts de vista sobre este tema i mai no he volgut condicionar el vot de ningú. Cadascú que vote el que considere, per a d'això vivim en democràcia. I ixca el que ixca, que tothom sàpiga valorar el resultat de la consulta. Pel que fa a les refències a FESTASA; com a membre d'esta associació, vos tinc que dir que FESTASA no està fent campanya ni en un sentit ni en altre. Així que si que agrairia als anònims que es dediquen a anar de foro en foro, de blog en blog, desqualificant i acusant uns i d'altres, primer a assabentar-se'n del que diuen i després a ser valents i signar tot allò que escriuen. Gràcies a Festa Avant per la vostra aportació a la festa, independentment que en este punt, no coincidixca en la posició d'alguns dels seus membres (els partidaris del canvi de dates).
Bones festes a tothom!...
Xavi Pascual i Soler
Fester i veí de Bocairent

Anònim ha dit...

Xavi, no és la nostra intenció convertir aquest blog en un "Sálvame". Tot per la Festa, Avant i Vitol.

Luis SB

Anònim ha dit...

Bona nit, sóc Miriam Reig, nascuda en Bocairent, empadronada en este poble fins l'any 2005, festera i component de la filà de Contrabandistes. Jo tampoc amague la meua posició i esta és el meu desig perquè es canvien les festes a cap de setmana i poder donar la oportunitat a TOTS els festers a disfrutar de la festa de la que formen part i a la qual contribuim cada any amb mes de 200 euros.
Per altra banda m'agradaria manifestar el meu descontent respecte a com s'ha organitzat aquesta votació per al canvi de dates. Es evident que la Junta de Festes està a favor del NO i això sha vist demostrat amb la manipulació de les votacions, ja que la informació que vam rebre els festers no explicava adequadament com s'havia d'enviar el vot. Evidentment els nostres presagis s'han confirmat i avui han tingut la sang freda de declara mes de 60 volts enviat per correu com a nuls. Es evident de que estem parlant d'un poble egoista, enclavat en el immobilisme mes tradicionalista i mes arcaic. `Des de la distancia nomes em queda la rabia i la impotencia però convoque a tothom que vulga que les festes continuen per molts anys a que no éns quedem de braços creuats i lluitem perque TOTS TENIM DRET A DISFRUTAR LES FESTES QUE PAGUEM!!
Bones festes per qui les puga disfrutar i els meus condols per qui no puga assistir.
Miriam Reig