diumenge, 23 de gener del 2011

Vitol al 3 de febrer!


El poble ha parlat i la majoria no vol canvi de dades. Vitol al Patró Sant Blai el 3 de febrer!

8 comentaris:

Francesc BF ha dit...

Una matització, el "poble" no ha parlat, han sigut únicament els festers.

Anònim ha dit...

No és la majoria!!!!Simplement, 27 vots més del No que del SI, considerant que 60 vots per correu han estat declarats nuls, és evident que la cosa està molt igualada!!!Propose que no ens quedem amb això que nomes era una consulta no vinculant, el poble ha d'anar més enllà, s'ha de fer un referendum popular a nivell de poble i de festers, tothom té dret a votar, també els bocairentins no festers.
De totes maneres, estic indignada en com s'han fet les coses!!Ha estat vergonyós que des de la jerarquia festera, no s'explicara correctment com s'havia de votar!!!Crec que hem de ser més seriosos i respectuosos amb la gent i això del que fa honor el nostre poble(germanor, fraternitat festera, etc..)per desgracia deixa molt que desitjar.
Miriam Reig

EL PAIS ha dit...

Ramón Calderón, imputado por fraude en el voto por correo.
El ex presidente del Real Madrid ha sido requerido junto a otras 15 personas, entre ellas Vicente Boluda
ELPAIS.com - Madrid - 06/05/2009

Anònim ha dit...

Miriam, estic totalment d'acord amb tu.
Crec que deuries de mirar prop de tu, a la teua filà i vore si els representants dels contrabandistes expressen el sentir de la filà, o únicament la seua opinió personal a la junta de festes.
La jerarquia festera està formada per quatre i alguns els tens molt prop de tu. Cal exigir responsabilitats.
Paco Vañó Pérez.

Anònim ha dit...

Els representants dels contrabandistes van traslladar el resultat de la votació que va fer la filà el seu dia, i com a tal apareix a les actes de la junta de festes.

A més, el dissabte es va expressar cada fester individualment, no veig que te que vore que un o altre opine el que vullga. Què ganes d´enmerdar!!

Jairo V R

Anònim ha dit...

Avis als comentaristes altra vegada: no seran publicades les que no estiguen signades. Estem rebent comentaris interesants que no són publicats per este motiu.

FA!

Anònim ha dit...

Paco, al meu comentari no m'he referit a ningú en concret!!Simplement estic exigint que la junta de festes ens diga que ha passat, quines seran les pautes a seguir a partir d'ara i que si cal es torne a fer una altra consulta quan tothom sapiga com a de votar correctament!!
Pel que fa a la Filà dels Contrabandistes, no te res a vore en este tema, de fet sóm una de les filaes que hem apostat pel SI, ja que així ho vam expressar els membres de la filà el dia que ho vam votar d forma interna a la Filà. Per altra banda l'opinió personal de cada membre de la Filà no la conec, i tampoc és el meu interés que tothom pense com jo.
Agraïria que no barrejarem ous i cantanyes.
Miriam Reig
Festera de la Filà dels Contrabandistes

Anònim ha dit...

A vore si m'enteneu. No es barrejar res:
La filà a qui represente diu Si. Ho comunique i a partir d'ahí, vaig en direcció contraria a la filà, treballant pel No.
(Sols teniu que consultar les actes de la junta directiva que tindreu al maset, perque supose que les portaran allí els vostres).
Recordar que el vicepresident de la JF està als contrabandistes.
Crec que mes prop que ho teniu per a demanar explicacions.
Podrieu vore també qui ha escrit l'editorial del programa, de quína filá es i vore si eixa filà opina així o al contrari,...


Paco Vañó Pérez.