diumenge, 20 de febrer del 2011

La Crònica de Tati. Capítol 3


Bioparc en Bocairent.
Rita Barberà està inquieta i temorosa perquè en Bocairent ha estat formant-se durant estes festes una comunitat animal diversa que fa perillar el rendiment econòmic del Bioparc de València. Sens dubte es troben animals diversos, criatures estranyes que soles poden tindre cabuda en un poble com Bocairent.

El Gatet. El pobre animalet que Vicentet té al seu càrrec... Ara està un poquet tinyoset però de segur que amb un bon fregall i mooooolta paciència....

Les Vaques. Magnífica actuació a l’almena del castell d’estes estupendes exemplars de vaques. Els han oferit un paper protagonista al western fester que aviat es començarà a rodar en Bocairent.

Els cavalls. El cavall de Carlos caldrà revisar-lo perquè no duia llum de freno, la ITV per passar i el seguro caducat. Al de Mariajosé Vanó hi haurà que eliminar de la seua dieta el clembuterol perquè desenrotlla una força molt gran i casi ens trenca el Click.

El tigretón. Elena, bonica meua, tu en veritat ¿eres una “persona humana”? O eres un tigretón de deveres? Ja veia jo que li feies ullets al Tigre que va traure el capità en la seua carrossa el dia de l’entrà...

El polp. Aparició estelar en l’Ambaixada de la risa, descendint des de l’almena i regant a tota la primera filera de públic amb un herberet molt dolcet.

La oca. Este animalet ha estat servit en el maset a modo de Paté, dia i nit....., nit i dia...., vesprades, matins....

La Masa. Eixa barreja de bèstia humana i animal que casi ens va tirar a terra la nostra font-home. 200 kilos de fester, mànega curta a 0 graus i.... litros de alcohol corren por mis venas.....

1 comentari:

Anònim ha dit...

¿clembuterol? ahora os contaré el secreto mejor guardado de como aguantar unas fiestas saliendo por las noches y sin faltar a los actos....jajaja.Eso vale dinero.

Sugerencia para la zona vip: más mesitas donde reposar el cubatilla y menos cuño horroroso ¡que me fui de boda con él!!!
mariajo